מכון קוסמטיקה בירושלים

  • מבט מהכניסה לעמדת הskin bar  נבנה קיר לטובת הפרדה בין מבואת הכניסה לפינת פדיקור מניקור

    מבט מהכניסה לעמדת הskin bar נבנה קיר לטובת הפרדה בין מבואת הכניסה לפינת פדיקור מניקור

  • כוננית תלויה ארוכה וצרה תכננתי עבור מוצרים המיועדים לקנייה גב היחידה חופה במראה להענקת מרחב וקלילות

    כוננית תלויה ארוכה וצרה תכננתי עבור מוצרים המיועדים לקנייה גב היחידה חופה במראה להענקת מרחב וקלילות

  • מעבר צר וארוך מחבר בין שני אזורי המכון בין אזור הקבלה לחדרי הטיפולים והרחצה

    מעבר צר וארוך מחבר בין שני אזורי המכון בין אזור הקבלה לחדרי הטיפולים והרחצה

  • במעבר נישה אינטימית לרחיצת ידיים מיוצרת בהתאמה אישית מעץ אלון מלא ומעליו כיור אבן אוניקס בגווני דבש

    במעבר נישה אינטימית לרחיצת ידיים מיוצרת בהתאמה אישית מעץ אלון מלא ומעליו כיור אבן אוניקס בגווני דבש

  • מציידו השני של המעבר באזור חדרי הטיפולים והרחצה שידת אחסון בעלת סגנון קלאסי להשלמת האווירה ומקומות אחסון

    מציידו השני של המעבר באזור חדרי הטיפולים והרחצה שידת אחסון בעלת סגנון קלאסי להשלמת האווירה ומקומות אחסון

  • פינת פדיקור מניקור מוסתרת חלקית על ידי משרביה המיוצרת בהתאמה אישית

    פינת פדיקור מניקור מוסתרת חלקית על ידי משרביה המיוצרת בהתאמה אישית

  • חדר טיפולים

    חדר טיפולים

  • חדר טיפולים

    חדר טיפולים

  • חדר רחצה – שילוב של רהטים עתיקים עם אריחים בסגנון קלאסי חדשים

    חדר רחצה – שילוב של רהטים עתיקים עם אריחים בסגנון קלאסי חדשים

  • חדר רחצה – רהיט עתיק שהוסב ליחידת כיור מונח

    חדר רחצה – רהיט עתיק שהוסב ליחידת כיור מונח

  • עמדת קבלה – בנויה מMDF   בחזיתה חריטת CNC   כהמשך לסגנון ולאווירה

    עמדת קבלה – בנויה מMDF בחזיתה חריטת CNC כהמשך לסגנון ולאווירה

מפרט הפרויקט

יצירת חלל אירופאי קלאסי במכון קוסמטיקה בירושלים

שטח 90 מ"ר

החלל מכיל מבואת כניסה, שני חדרי טיפולים, פינת פדיקור/מניקור, חדר רחצה ושירותים.

צורת המבנה ומהות העסק הובילה אותי לבחור ביצירת חלל בעל אופי קלאסי פרופיל קיר מעוצב במכון קוסמטיקה אירופאי. החלל משתנה בממדיו בקיצוניות בין מבואת הכניסה לחדרי הטיפולים, שני חללים בעלי מרחב הקושר ביניהם מעבר צר , גובה התקרה 320 מטר.מה שייצר חלל מאתגר ומעניין. את הקירות קישטתי בפרופילי דקור, ביצירת מסגרות ע"ג הקיר, מה שייצר חלוקת גובה פרופורציונאלית, הרמונית ורכה. ריצפת הפורצלן בטקסטורת ובגוון עץ אלון יצרה תחושה חמימה ותרמה לתחזוקת המקום. מבואת הכניסה מאובזרת בדלפק קבלה, פינת הסבה, כוננית תצוגה תלויה ובעמדת skin bar

 

 

דלפק הקבלה

דלפק הקבלה תוכנן לשימוש פונקציונאלי ונוח, את סגנונו התאמתי לאופי החלל, יצירת דוגמת חריטת cnc
על גבי חזית הדלפק יצרה קלילות והומוגניות למקום.

כוננית מכירה תלויה

חילקתי את היחידה בצורה גאומטרית ונקייה, קישטתי את החזית הפרופילי עץ כוננית מכירה תלויה במכון קוסמטיקהדקורטיביים אשר נצבעו כגוון היחידה, גב המראה חופה במראה ההשתקפות דרכה יצרה אשליה של חלל גדול ומרווח יותר.

 

 

 


פינת פדיקור

את פינת הפדיקור/מניקור הפרדתי מהמעבר במחיצת משרבייה אשר יוצרת הפרדה חלקית 6מאפשרת מבט ויוצרת הצללות רכות ע"ג הקיר.

במעבר בין החללים תכננתי מעץ צץ מעץ אלון ומעליו מונח כיור אוניקס המתאים לאופי המקום ונוח למשתמשים בו, כמו כן מראה ארוכה וצרה מחפה את הקיר הנגדי ליצירת מרחב וחדר הרחצה מרווח ומפנק את האור הטבעי הטמון בו העברתי לחלל המעבר ע"י פתחים התחומים בשרביות שנצבעו בגוון הקיר.

החלל משתנה בממדיו בקיצוניות בין מבואת הכניסה לחדרי הטיפולים, שני חללים בעלי מרחב הקושר ביניהם מעבר צר , גובה התקרה 320 מטר מה שייצר חלל מאתגר ומעניין.

את הקירות קישטתי בפרופילי דקור, ביצירת מסגרות ע"ג הקיר, מה שייצר חלוקת גובה פרופורציונאלית, הרמונית ורכה.

ריצפת הפורצלן בטקסטורת ובגוון עץ אלון יצרה תחושה חמימה ותרמה לתחזוקת המקום.

 

 

מכון קוסמטיקה בירושלים

מבואת הכניסה מאובזרת בדלפק קבלה, פינת הסבה, כוננית תצוגה תלויה ובעמדת skin bar דלפק הקבלה תוכנן לשימוש פונקציונאלי ונוח, את סגנונו התאמתי לאופי החלל, יצירת דוגמת חריטת cnc על גבי חזית הדלפק יצרה קלילות והומוגניות למקום.

 

 

 

 

 

מעבר בין החללים

במעבר בין החללים תכננתי מעץ צץ מעץ אלון ומעליו מונח כיור אוניקס המתאים לאופי מסדרון פרקט במכון קוסמטיקה בירושליםהמקום ונוח למשתמשים בו, כמו כן מראה ארוכה וצרה מחפה את הקיר הנגדי ליצירת מרחב.

 

 

 

 

 

חדר רחצה

חדר הרחצה מרווח ומפנק את האור הטבעי הטמון בו העברתי לחלל המעבר ע"י פתחים התחומים בשרביות מכון קוסמטיקהשנצבעו בגוון הקיר.