דירה בפרויקט גן נחום בראשון

  • חדר מגורים

    חדר מגורים

  • חיפוי קיר

    חיפוי קיר

  • מעברים

    מעברים

  • מטבח

    מטבח

  • מבט זויתי

    מבט זויתי

  • חללי הסבה

    חללי הסבה

  • חדר שינה הורים

    חדר שינה הורים

  • שידה במבואה הפנימית

    שידה במבואה הפנימית

  • חדר רחצה הורים

    חדר רחצה הורים

  • אי במרכז חלל המטבח

    אי במרכז חלל המטבח

מפרט הפרויקט

דירת קבלן בפרויקט גן נחום ראשל"צ

שטח הדירה כ135 מ"ר

הדירה יועדה למשפחה בת 5 נפשות.

הצרכים: 3 חדרי ילדים, סוויטת הורים הכוללת חדר רחצה, חלל ציבורי מרווח ומואר, שירותי אורחים וחדר רחצה ילדים.

העדפת הלקוחות הייתה לבית בעל אופי מודרני עם נגיעות של חמימות.

ראשית ביצעתי שינויים בחשמליים ובמיקומי תאורה.

בחרנו ריצוף, חיפוי וכלים סנטרים המתאימים לסגנון הנבחר.

לקיר הטלוויזיה בחדר המגורים רציתי לתת משמעות מיוחדת, ייצרתי חיפוי קיר מרחף מפורניר אוונקול  ממוחזר ובתוכו שתלתי מסך היי פריים, בר מלבני ותאים פתוחים בגווני שחור ומוקה לחפצי נוי.

מחומרי גלם הללו ייצרתי המשכיות באזורים נוספים בדירה כגון שולחנות הסלון , שידה במעבר.

במטבח בחרתי בחזיתות לבנות בגימור לאק של דקור, שיש אבן קיסר לבן  עם גידים אפורים וחיפוי זכוכית לבנה ובתוכו מושתלים מוצרי החשמל מבית היוצר של Philippe stark שהחזיתות שלהם עשויות מראה מעושנת

בסוויטת ההורים בחרתי למיטה ולארון גוונין כגוון הרצפה וקישטתי את הקיר מול המיטה בקיר הצבוע כחול ועליו תלויה שידה שעיצבתי מפורניר אגוז אמריקאי עם קנטים בשחור להכנסת חמימות וצבע לחלל.